Sant Adrià

Benviguda

La Joventut Socialista de Sant Adrià del Besòs es defineix com una organització juvenil política, amb l’objectiu de lluitar per uns ideals socialistes i d’esquerres. Som laics i republicans i creiem en una societat basada en la igualtat i un Estat del Benestar molt desenvolupat amb una forta intervenció de l’Estat.

L’objectiu de la nostre pàgina web és dotar-nos d’un instrument per poder expressar les nostres idees, valors i lluites socialistes, i també que ens serveixi com a punt d’unió entre les inquietuds de la gent jove de Sant Adrià i els nostres projectes. Busquem dotar-la de mecanismes de participació i informació sobre aquells temes que afecten directament la política juvenil del nostre territori.

M’agradaria aprofitar per fer algunes reflexions en veu alta. En primer lloc m’agradaria destacar que les coses són importants, entenent com coses, tot allò que afecta una societat (els seus problemes, les infrastructures, els serveis, l’oci...) i la indiferència davant les coses, provoca que els problemes s’agreugin i dóna ales a aquelles persones aprofitades i sense escrúpols que busquen treure partit de les coses, de forma poc honrada.

Les idees i els valors és allò que permet que una societat avanci, que es desenvolupi, en definitiva, que el món camini. Si no lluitem perquè aquestes idees estiguin basades en la igualtat i la equitat social, ens trobarem societats egoïstes, preocupades només pel benefici individual i despreocupades dels més dèbils o desfavorits.La defensa d’aquestes idees i valors s’ha de fer des d'una política responsable, democràtica i realment concienciada amb els problemes socials, no es pot permetre polítics o polítiques que busquin interessos individuals o simplement partidistes.

Els polítics i les polítiques han d’anar dirigides a les persones, és a dir, al col·lectiu que representen, intentant maximitzar la eficiència social i allunyar-se de polítiques que busquin el interessos individuals dels polítics o del partits. Els vots s’han de guanyar amb les polítiques fetes, les idees i els valors.Per acabar, transmetre la meva il·lusió per aquest projecte, sincerament crec que pot ser un instrument molt bo, per fer arribar les nostres idees i projectes a un major nombre de persones del territori i fora d’ell.Animar a tothom que entri a la nostra pàgina a que hi participi, ja sigui per mitjà del fòrum, enviant-nos articles o suggerint-nos qualsevol cosa.Em nego a creure’m el tòpic que als joves no es importen les coses, que ens conformem amb la resignació, per aquest motiu animar a tots els joves a que lluitin per les seves idees i els seus somnis, que entre tots lluitem per un món més digne i més just, en definitiva una societat de la qual ens sentim orgullosos.

SI US PLAU ESTIGUEM VIUS

HUGO FERRER SAEZ

Primer Secretari de la JSC de Sant Adrià de Besós